НАКАЗ Про затвердження Тимчасової інструкції


ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ

Н А К А З


              27.06.2012                              м.Київ                                 202


Про затвердження Тимчасової

інструкції з електронного обліку

продукції лісозаготівель, лісопиляння

і деревообробки на підприємствах

Державного агентства лісових

ресурсів України


На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від                   16 вересня 2009 р. № 1090-р «Про схвалення Концепції створення єдиної державної системи електронного обліку деревини», відповідно до статті 6 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», пункту 2.7. Положення про документальне забезпечення записів у бухгалтерському обліку, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.05.1995 № 88 та з метою забезпечення єдиних методологічних засад ведення обліку лісопродукції,


НАКАЗУЮ:


1. Затвердити Тимчасову інструкцію з електронного обліку продукції лісозаготівель, лісопиляння і деревообробки на підприємствах Державного агентства лісових ресурсів України, що додається.


2. Установити, що Тимчасова інструкція з електронного обліку продукції лісозаготівель, лісопиляння і деревообробки на підприємствах Державного агентства лісових ресурсів України застосовується на підприємствах, де запроваджуються пілотні проекти електронного обліку деревини і вводиться в дію з 1 липня 2012 року.


3.                Відділу бухгалтерського обліку та звітності (Байраківській Г.Б.) довести наказ до відома Рескомлісу АР Крим, обласних управлінь лісового та мисливського господарства, підвідомчих підприємств та організацій.


4.                Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступників Голови  відповідно розподілу обов’язків.

 



Голова                                                                                  В.М.Сівець       

Немає коментарів:

Дописати коментар