Скільки "Фізрук", "Агроном", і "Єгер" віджали валюти у підпорядкованих державних лісгоспів

Корупція - камінь спотикання української економіки на шляху економічного розвитку і процвітання. Державне агентство лісових ресурсів України являється яскравим прикладом нахабного розкрадання народного достатку в неймовірних маштабах.

Нове керівництво держави, що прийшло на памяті героїв майдану не лише хоче наздогнати попередників, але й "перегнати".

Основним джерелом збагачення корупціонерів-керівників Держлісагентства є регулювання цін на експортну  лісопродукцію (хоча всі зовнішньо-економічні контракти підписуються директорами, та за ними лише формальний підпис).

Обсяги корупційних діянь будеме розглядати через призму цін на пиловник хвойний, що йде на європейський ринок.

На наступній інфографіці зображено рівень цін по місяцях в Євро та керівник агентства, що так "яросно плекав долю" українських лісів


Як бачимо на малюнку в березні 2014 року європейські компанії на хвилі надії, що Україна здолає старі корупційні схеми спромоглися встановити реальну ціну на лісопродукцію всередньому по пиловнику 62 Євро, та ця історія тривала недовго!.

Хто ж найбільше "віджав" євро на кожному експортному кубометрі деревини?


Хто найбільше "віджав" всього?


Як вони це провернули?

Для цього необхідно всього навсього декілька кроків. 

Крок 1 - забороняєте через обласні управління відправляти лісопродукцію на експорт конкретним фірмам (усно звчиайно). 

Крок 2 - чекаєте поки представники фірм приїдуть і вияснятимуть чому їм згідно контрактів не поставляється лісопродукція, на що ви їм лагідно розповідаєте що все поставимо тільки лишень підпішить з лісгоспами зміни до контрактів і зменшіть ціну на 4,7,10 Євро і ці різниці перераховуйте на фірму "Роги і копита" на якихось там екзотичних островах.

Крок 3 - рахуємо "бабло".

Немає коментарів:

Дописати коментар