Оновлення! Електронний облік деревини Android...

Шановні користувачі в оновлені версії програмного забезпечення на основі операційної системи Android ведені наступні зміни (детально за посиланням eod.ulk.gov.ua/files/fsc_liac.doc ):     
Друк коду сертифікату та ліцензійного номеру FSC на ОС Android.
Зважаючи на значну кількість лісогосподарських підприємств, які отримати сертифікат FSC в системі введено автоматичне заповнення інформації про сертифікати FSC. На кожному друкованому документі ТТН (реалізації) буде друкуватися код сертифікату та ліцензійний номер наступного вигляду.

Просимо подати заявки в введення даної інформації наступного зразка «SGS-FM/COC-010823 C132417 2016.10.26 2021.09.27». Де код сертифікату SGS-FM/COC-010823 ліцензійний номер C132417 діє від 2016.10.26 діє до 2021.09.27. Для перевірки сертифікату можете скористатися сайтом http://info.fsc.org/

Перевірка наявності сертифікату.

Приймання лісопродукції від лісопорушників та інших надходжень.
В програмі «ЕОД» для ОС андроїд розроблено функції приймання лісопродукції «Від лісопорушників» та «Інше». «Інше» передбачає оприбуткування не облікованої лісопродукції при перевірці. Ця операція є ідентичною до операції «Від лісопорушників».

До діючої системи центрального рівня додалися два типи приймання «Інше» та «Від порушників». До системи надходить документ приймання.

Всі інші операції з даною лісопродукції виконується аналогічно іншим прийманням.
Заповнення цін згідно прайсу лісгоспу
На центральному рівні необхідно створити прайс лісгоспу та його заповнити (Лісозоготівля>Звітність>Прайс лісгоспу). Документ не передається автоматично на мобільні пристрої, для відправки необхідно натиснути «Вивантажити на КПК».

В програмі «ЕОД» (на мобільному) телефоні при заповненні ціни необхідно натиснути «Ціни по прайсу».

У випадку, якщо користувач вказав ціни у деяких позиціях і натиснув «Ціни по райсу» праграма заповнить лише де не вказана ціна.

Тестується функціонал «Продукція згідно прайсу лісгоспу»
Зважаючи на наявність помилок при наборі даних користувачами мобільних пристроїв ЕОД на базі ОС Android в назвах порід, продукції, сортів, розробляється функціонал, який дозволить відображати лише ту інформацію, яка вказана у документі «Прайс лісгоспу». Дана функція буде доступна у версії 0.0.5.9.  
У налаштуванні необхідно відмітити «Продукція згідно прайсу лісгоспу». При вводі характеристики лісопродукції програма відображає лише ті породи, продукцію та сорти, які є в прайсі лісгоспу.

Немає коментарів:

Дописати коментар