[Нововведення] Нумерація роздрукованих екземплярів ТТН-ліс

До 05.06.2017р. всім користувачам мобільних пристроїв необхідно здійснити оновлення програмного забезпечення. У новій версії програмного забезпечення реалізовано механізм, який забезпечує нумерацію роздрукованих екземплярів ТТН-ліс http://eod.ulk.gov.ua/files/P_17_266.JPG

НАГОЛОШУЄМО:
1. ТТН-ліс оформляється при перевезені деревини автомобільним транспортом.
2. Обсяг продукції по ТТН-ліс не може перевищувати 50 м3.
3. При перевезенні деревини залізничним транспортом у Системі ЕОД формується «Специфікація-накладна на деревину відпущену до залізничної накладної № ______ від _______________»
4. У відповідності до наказу Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.97, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 20 лютого 1998р. за № 128/2568, товарно-транспортну накладну на перевезення вантажів автомобільним транспортом Замовник (вантажовідправник) повинен виписувати в кількості не менше чотирьох екземплярів. Перший екземпляр товарно-транспортної накладної залишається у Замовника (вантажовідправника), другий - передається водієм   (експедитором) вантажоодержувачу і який може бути використаний при оформленні Сертифікату про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій. http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0128-98 (пункт 11.4-11.6 наказу)  Номер роздрукованого екземпляру ТТН-ліс зазначатиметься у лівому верхньому куті документу.
При занесенні інформації до Системи ЕОД просимо бути уважними та не допускати помилок.


Немає коментарів:

Дописати коментар